UNA IDEA NO FA UN IMPERI

Fa un temps que vaig quedar-me astorat davant les possibiltiats de la sincronia entre movil i ordinador o mòbil i , per exemple, agenda en el teu servidor. Vaig pensar que es podria comercialitzar una agenda per ciutats per a viatges de negocis. Redacti un esboç. I el l’ensenyi poc per vergonya i una mica- internament- esperant el moment. Ara Nokia i Lonely Planet s’han posat d’acord. Es distribuiran els continguts de la guia directament al teu suport tecnològic. Es perden coses, se’n guanyen d’altres i encara et pots comprar els dos productes i fer més riques a les dues companyies. Hi ha una teoria de l’emprenador que apunta que no n’hi ha prou amb les idees. Cal anàlisi, valentia i capacitat. Si no hi hauria molts milionaris pel món. Que al cap i a la fi es una de les converses recurrents ara que ja no serem futbolistes ni cantants de rock. Com fer alguna cosa més enllà de ser un bon professional

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s