ANDORRA

El que més m’ha agradat de viatjar-hi ha estat sentir el seu accent pastorívol i orgullós de formar part d’un país petit que parla una llengua insignificant i del qual la majoria de gent forana en té una opinió limitada basada en l’esquí i el contraban, però l’accent ressona amb la força pregona de l’existència mil·lenària garantida per diversos mitjans de cura ètica discutible i valor cultural negligible; Andorra no ha fet res més que ser com la majoria de països i per aquesta raó una persona andorrana et parla amb la solidesa espiritual que dóna una bona frontera i un passaport propi. No ens hi podem ni comparar ni voler semblant-s’hi però estar amb contacte de tant en tant amb una catalanitat gens atabalada és quelcom que hauríem de fer un cop l’any.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s