CRISI

La crisi com a estat mental. Primer. La gent cerca qualsevol excusa per a ser més barats. Si tota la discussió ha de culminar en baixar uns milers d’euros els preus de totes les coses anem bé. Hi ha exemples recents que m’han deixat esfereït. gent disposada a treballar per la sisena part del que marca la indústria.
Segon. La por transpira, sura. Les marques gasten poc i malament en comunicació. Vec els anuncis de televisió i penso en no comprar mai més el que em venen tractant-me d’idiota. Si m’ensarronen que ho facin bé.
Tercer. La crisi és una gran oportunitat…per els ressentits. Aquella genteta sempre disposada a fer-ho una mica més petit, una mica més servil. L’ economia allunyada de qualsevol visió ni de cap passió.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s