Dol qui vol i pot

Una persona que tot i que et coneix et tracta amb superioritat i se’n va sense saludar et dol. Es pot considerar timidesa. Però quan té un càrrec molt superior al teu, et fa tuf a arrogància. En aquest moments en que et sents humiliat hom tendeix a cercar venjança. Com que no em puc pegar amb ningú ni lligar-me a la dona de cap persona que odio em refugio en pensar que dec ser més intel·ligent . I fins i tot cerco maneres de provar-ho. Si a cada torn un li fa una pregunta a l’altre- sobre el camp de coneixement que es vulgui- estic convençut que jo donaria més respostes vàlides. Aquí, on no em veu ningú, la meva trista venjança.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s