LLIBRES INTESTINS

Dues recomanacions- Tim Adler i James B. Stewart– escriuen un parell de pel·lícules sobre les lluites de poder als estudis de cinema. Em sembla molt entretingut. Són las altres festes que es munten en unes altres esferes però amb l’interès que desperta un món que aparentment segueix sense cap competència. Deu ser de les poques esferes on encara no ha arribat la globalització competitiva. Sembla que l’impuls dels cinemes digitals no ha pres tanta força i que els amics de Red One segueixen amb idees de canvi. Però el poder segueix allà i l’Iron Man l’ha anat a veure un munt de gent.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s