REVISTES DE LUXE

Vas al quiosc i t’hi compres una revista de disseny o de moda. De seguida descobreixes que és una forma poc encoberta de comunicació comercial. I què? Si compres aquest producte no hi esperes cap reflexió. La defuges. Vols històries concretes d’èxit. Fotografies ben cuidades. El que li demanes és que no hi haig res que hi sobri. I en aquesta actitud hi ha adherida una consciència d’èlit, una no-acceptació de qualsevol cosa, una exigència. Molt sorprenentment el que li demanem a una revista s’allunya tot sovint del que diem que volem de la societat. Per contra del que es proclama el problema no és que hi hagi ciutats de disseny o ciutats-marca el problema és que estan fetes i rumiades i pensades amb tota la mala traça que ens són capaços els representants sobiranament i de la que mai en serien a Wohngeist. El disseny és només pels patricis.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s