LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANC

mb un mateix radica en adonar-se que cal anar al gimnàs, esmorzar suc de tomàquet i tindre servei de planxa per peor vestir coma a Bamford & Sons. Per cert, després de les trobades socials d’aquest cap de setmana em sembla molt molt destacable l’afició que ha pres la gent jove per a fer dietes i posar-se a prova. No menajr pà, no beure cafè, passejar 10 km. S’allunya el mite d’una joventut hedonista o els que pensàvem que érem joves ho hem deixat de ser – i n’estem prenent consciència?

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s