No beure alcohol

Hom es demana perquè la gent para de beure alcohol a partir d’una edat. A part de les conseqüències- cada cop més desoladores- del matí següent. Pensem que una raó deu ser la de no discutir de política. En un entorn social agradable, distès, preferim no demanar-li a la simpàtica senyora -mestra d’escola- que tenima al costat perquè persevera en votar a ICV un cop es construeix la MAT, s’havia acceptat un transvassament i el partit ha perdut qualsevol sentit del ridícul. Es tracta d’estalviar-se problemes i de mantenir amistats.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s