AITO, UN GENI

Després de veure tot el que està fent la Penya ens podem preguntar quin és el factor determinant. que provoca tot el que està passant. No hi ha cap dubte. La persona capaç de fer que jugadors amb habilitats molt limitades les potenciïn, que jugadors amb habilitats mitjanes les reconeguin i les explotin quan toca i que jugadors amb grans habilitats siguin generosos. El mestre Aíto fa que els nous entrenadors semblin antiquats, es comunica poc o malament amb els mitjans però quan escriu o quan té una mica més d’estona és capaç de parlar del bàsquet de la forma subtil, delicada i simple amb què només parlen de la seva disciplina els éssers superiors.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s