Bàsquet , bàsquet, bàsquet

Apunts del mes de Maig:

– Hi ha equips com el CSKA de l’actualitat, el Maccabi de fa un parell de temporades o el Tau d’en fa tres que guanyen per percussió constant contra el plexotorax. N’hi ha d’altres que ho fan fent-te sentir imbècil com el Joventut d’ara o la selecció espanyola de bàsquet en alguns moments. M’agradaria que el Barça de bpàsquet definís el seu model. El primer es pot fer amb diners. El segon no.
– Comencen els playoffs de la NBA, l’únic moment que val la pena de veure, junt amb el Març boig de la NCAA ( és un model importable?). Per comentar-ho m’ha agradat molt aquest blog. Realment, I love this game.
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s