rio lobo

Veure Rio Bravo i en John Wayne tot borratxo fent bromes és una experiència cinematogràfica incomparable. Al western hi ha dones que lluiten, relacions socials interètniques, desafiament a l’autoritat establerta i mostres d’un tipus de conflicte bèl·lic sense salvatgia ans amb cavallerositat. Millor que cap pel·lícula amb missatge. I ho fa entretenint !El gènere és l’esquelet perfecte per a una bona història; no cal explicar-ho tot, hi ha uns codis i una tradició. Potser el problema actual sigui que el gènere s’afagi en el sentit pop- referents, historiografia, picada d’ullet- més que simplement el que és; una manera fina d’explicar una història. Sóc injust; el gènere de terror té uns practicants molt bons a aquesta banda de la ribera de l’Ebre


Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s