Objectivitat

Xerrant, xerrant fins i tot una professional de l’escoltisme em recomanava l’ús de formes d’observació i anàlisi quantitatives. Més enllà de la formació, la lectura i la ponderació hi ha quelcom de factual que necessitem per tal d’entendre un problema. Això és clar en economia. Demanem dades i ens hi ho ofeguem. També en el món del basquetbol hi estem acostumats; a quants entrenaments has faltat realment? quants llançaments has errat? Em sembla una eina fonamental que potser podríem tractar d’utilitzar també en les nsotres relacions personals. hi hauria menys malentesos?

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s