Representants

Hi ha una activitat econòmica molt mal vista que consisteix en representar, vetllar pels interessos, tractar de protegir i promocionar a aquells que potser estan més dotats per a realitzar l’activitat en si mateixa que no pas en treure’n partit. N’és unc as paradigmàtic el dels esportistes. A mi em sembla interessant la del camp artístic. Tenint en compte que el camp de la creativitat té també una dimensió industrial i comercial doncs calen mediadors, compradors, defensors i gestors. Des d’aquí començo la que espero sigui una feina per un cert temps; la de recomanar a tots en Roger tot recordant-vos que ni amb les digitals tots som fotògrafs ni amb els bolígrafs tots som l’Espriu.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s