Campions


L’equip que entrenava a Kiel, el BC Sukro, ha quedat campió de la Lliga. Allà vaig aprendre una serie de coses que crec que en el futur em permetran ser millor entrenador. L’Andreas Wolter es centrava molt més en els fets  les variants que en la psicologia, donava molts minuts als bons jugadors sense prejudicis, tenia un optimisme sistematic, programava sessions d’entrenament llargues i era molt pacient. Els jugadors, clar, eren alemanys o sigui que tenien constància i serietat com no se n’ha vist mai aquesta banda dels Pirineus.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s