La Ferrussola no s’equivoca

Quan Marta Ferrusola afirma que no liagrada que el President de la Generalitat es digui José la gent s’espanta. Xenofòbia i racisme clamen. Catalunya existeix en opisició, com a resistencia a la voluntat uniformitzadora d’un estat. La cosa es simple. Potser els darrers anys no sigui tan extrem com els darrers tres segles però només potser. O sigui que el dia que una persona que quan anava al mecànic o la modista sempre li parlava en català. i quan aturava algú al carrer per demanar per un carrer. O quan anava i prenia un cafè. Català, català, català. puig, Benet, Subirats. A aquesta persona que veu com la demografia elimina els cognoms genuinament catalans li fa mal que el president d’una institució catalana cententària sigui un andalús que amb prou feines parla l’idioma. La integració ha estat un dels miracles del pujolisme però no entendre els sentiments d’aquesta dona em sembla cruel. El futur és Montilla queda clar però que sigui real no vol dir que sigui desitjat. 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s