Iraq – 5 anys

Per sort de tots l’aniversari de la invasió americana d’Iraq ha coincidit amb una onada repressiva de la Xina. I aksehores ens hem pogut adonar que les manifestacions no es feien pel dret internacionbal, ni per la sobirania ni per l’ús de les armes. Tampoc per l’ús dels mitjans de comunicació de forma parcial ni pels interessos estratègics. Cinc anys després la gent se segueix manifestant i la premsa segueix fent sang. L’Iraq i el seu futur no són més que instruments. a qui li improta de veritat el país? Quan fa que ningú diu que les morts no són per accions terroristes americanes sinó pels terroristes contra ciutadans civils? Cinc dies més tard seguim defensant que les facultats de periodisme peninsulars podrien desapareixer sense causar cap mal a la societat. El periodisme ignorant s’imposa.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s