Bolonyesa

La salsa. L’oposició al pla Bolonya en comparteix la simplesa, la facilitat amb la que t’empasses i la nulitat que en queda un cop comences a rumiar-hi. Dir no és l’acte reflexe dels estudiants universitaris. És com un cop al genoll. Pum i la cama reacciona. Una manifestació. Una pancarta. Unes declaracions relacionades amb el perill de privatització. Jo vaig anar a la universitat pública catalana i la millor notícia que podria rebre seria que patirà un canvi profund. De quina mena? En quina direcció? Doncs és difícil de suggerir però també sembla que si es mantè tal i com està als únics que afavoreix és els estudiants que saben que poden fer tanta vida assemblearia com vulguin que a final de semestre colliran alguns crèdits.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s