MELCIOR COMES (II)

Llegir en Melcior Comes reconforta. Escriu bé però no com els russos angèlics, és intel·ligent però no t’ abassega ni et fa sentir idiota. Té un estil i li detectes l’esforç, la dificultat d’escriure sense aquella naturalitat insultant dels grans. I quan ho fa millor és probablement quan fa el que a ell li semblaria menys destacable; en una escena d’humor t en una festa i en la narració de la vida de don Policarp. l’esmentat senyor un bon dia va decidir que res d’emocions ni de penya-segats emboirats la vida era una altra cosa, la vida era pit, cuixa i mores amb xampany del bo. I si calia pagar per tot doncs a treballar que ja n’és hora.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s