LLANGOSTA, HOMARUS GAMMARUS

M’expliquen que una pensionista ofereix llangosta a la planxa un dimarts de Febrer qualsevol al seu nét. Em sembla d’una frivolitat exquisida ara que tots són declaracions sobre la dificultat de la vida i la perversitat de la borsa. Llogar un pis a Barcelona és ben car. L’anècdota em fa pensar en com hi ha gent que es queixa i hi ha gent que sap viure una mica i amb molt poc. Si la senyora en qüestió penses que els set-cents euros que té se’ls ha de guardar o patís pel què diran, la pressió, el colesterol o els mals hàbits de l’excès doncs ja no faria de marquesa del Putxet un dimarts qualsevol al migdia per menjar un crustaci amb gust de pollastre. La felicitat pot ser un xic de fer el ximplet.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s