ESCANDALERA

La darrera setmana hi ha hagut molt de soroll, molta reacció perquè l’Església catòlica ha estat activa ha fet concentracions, manifestos i declaracions. La majoria de gent que s’ha queixat no ha anat mai a missa. És la mateixa gent que fa anys que demana que l’Estat i l’Església estiguessin ben deslligades. Molt bé i d’acord. L’estat laic i respectuós amb totes les creences és un model a Europa. No és l’única però és vàlid sempre i quan se segueixi menjant carn d’olla per Nadal i cantant allò del “nen rosset i blanquet” sense imposar i sense por. Ara bé, si volem que siguin entitats separades hauríem de començar a considerar l’Església com a un lobby més que defensa els seus interessos i sense cap més compromís amb la societat que el dels altres grups de pressió. L’Església s’ha sentit agredida per l’acció del govern i ara demana canvis. Bé. Els homosexuals i els sindicats també fan manifestos quan són els conservadors qui governa. Encara que hi hagi treballadors i gent de totes les tendències sexuals a tots els partits. Ni tots els catòlics s’identifiquen amb el lobby ni l’activisme declamatori es patrimoni d’una forma de pensar.
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s