Economia i formació

En Jérôme Kerviel, heroi de la setmana, treia males notes a la universitat. No va anar mai a cap gran universitat. Va guanyar molts diners. Per a ell i, no ho oblidem, per a la companyia per a la que treballava. En la majoria de MBA’s d’arreu et demanen un perfil acadèmic molt alt però si analitzem els objectius de molta de la gent que té per fer-los és augmentar la seva remuneració. Desitgen també implantar un cert model de gestió en una empresa? Assumir més responsabiltiats? Fundar una companyia? Molt sovint té més relació amb el primer factor; bonus, salaris i condicions. Sempre ens queda una esperança però i és que ara a les empreses també els hi interessa ser una mica bones. Com a mínim una part. La part que no compra i ven productes financers.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s