UNA CIUTAT DE GOSSOS

Després de setmanes de ser fora de la ciutat on no van matar a Lennon el que crida més l’atenció és la quantitat de persones que circulen amb un gos lligat al costat , li recullen les caques, li parlen i entorpeixen el trànsit a la resta d’ens amb qui comparteixen la via pública sense reconèixer que a la ciutat on tampoc van matar a Warhol no hi ha ni parcs, ni espai ni fang que són en definitiva els habitats naturals dels canins que subsisteixen només gràcies al desenvolupament de la idea de venjança, d’assassinat i mossegada de la mà que l’alimenta cada matí perquè correspon a la veu que li somiqueja , li suplica cada vespre i a la que jura que matarà.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s