Mein liebster Feind

Si el cinema segueix valent la pena per alguna cosa seria per enfrontar-te a en Kinski enmig d’una escena; ell se’n vol anar del rodatge en el darrer dels seus atacs d’ira. Tu t’hi resisteixes i l’apuntes amb una escopeta. Comparar en Kinski amb una força de la natura, amb una bèstia sense control no és exagerat. D’acord que l’Herzog apareix massa en el seu documental i a sobre hi surt rellepanat.se i complagut. Però aconsegueix captar a la fera . I un cop més quan un grup de gent amb pocs diners i molt de fred aspiri a donar sentit a unes imatges entenem una mica més perquè.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s