Lloguer

Comentàvem amb un germànic el preu del lloguer dels pisos. El sorprèn com de cars són els lloguers. Li parlo del poc mercat, de l’especulació i de la por real de molts propietaris als inconvenients del lloguer. No se’n sap a venir. La decència de base alemanya fa que la gent ni vulgui mantenir pisos buits ni deixi de pagar el lloguer ( a Germània també n’hi ha de gent pobre). I la força i l’eficàcia de l’Estat hi és al darrera en cas que aquest compromís bàsic es trenqui.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s