JARDINS

Els espais públics, oberts, apropiats per fer-hi esport constitueixen una bona alternativa a l’abúlia i a l’embrutiment per a les societats contemporànies . L’activitat física ha quedat reduïda actualment en gran part a una forma de millora de l’aspecte físic i com a acte litúrgic dins la nova fe de la vida saludable. Essent així s’entén que hi hagi gent que s’hi rebel·li. Ara bé, una esprintada en un camp de gespa, un xoc, una caiguda i després una encaixada, la rialla, el múscul que tensa, el pulmó que no hi arriba són postals que milloren la vida de l’home. Va ser així a Esparta i a Sumèria i ho és ara també arreu.
(Després de jugar un partit de rugby en un Parc a Kiel)

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s