URBANISME

Hi ha un cert tipus de ciutat per les que s’hi pot passejar. Tenen unes característiques comunes; cases de dos, tres o quatre pisos, botigues de queviures, gent que no s’ocupa de tu encara que duguis una camara, varietat étnica, ponts i vies a la vista, zones verdes al costat de grans xemeneies, brumzit sense soroll, perruqueries i tot prou net i endreçat.
Són així el carre Karl-Marx Strasse a Berlin i el Prospect Av. a Brooklyn, NYC. Suposo que viure-hi té el defecte de no voler deixar l’ordinador a casa però em sembla l’exemple exacte d’un urbanisme equilibrat. Un carrer per caminar-hi, un bon lloc al que assemblar-se.

brooklyn
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s