Schumpeter

Si hi ha algun pensador suggerent a mi em sembla que és ell. Josep Alois Schumpeter. Escriptor i economista genial. Va ser Ministre de Finances a Austria amb un resultat horrorífic. En aquest audio sentim gent que en parla amb respecte i coneixement.

Advertisements

Un pensament sobre “Schumpeter

  1. Iwy,El físic simpàtic espero ser jo, i el meu bolg és nietz6!! Canvia el link pajarrako!!D’altra banda, votaria Popper, però seria una votació esbiaixada, en el sentit que, de les 4 opcions, només l’he llegit a ell (això sí, tinc un llibre de Heidegger que està com nou!).Si posessis, Feyerabend, Descartes, Lakatos, Kuhn, Kant o Hume, la cosa canviaria, però segurament seguiria votant a Popper.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s