NADALS A BERLIN


Berlin una ciutat que te l’agafes per principi amb pinces. Li agrada a tothom així que és sospitosa. Et recorda a Barcelona amb aquest aire de consens i modernor. Però si ets una mica sincer acceptes que les semblances s’acaben aquí. Barcelona no ha estat mai res més que una ciutat mitjana que va tindre la sort de tindre en Gaudí i en Cerdà i el privilegi de jaure a Catalunya. Berlin és una capital. Si l’esperit del temps o allò de trascendent cultural i col·lectiu es nota a alguna banda aquesta banda és Berlin. Encara que la majoria de la Prússia sigui avui Polònia allò va ser un imperi. I en els imperis saben com celebrar Nadal

Advertisements

Un pensament sobre “NADALS A BERLIN

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s