Idees de negoci 1

Un catalanet a Schleswig Holstein què fa? Doncs pensar com pot fer-se ric a lhora que contribueix a l’enfortiment del país i etc. A Alemanya beuen molt de vi, és increïble. La cervesa comença a estar tan mal vista… Aquí venen algun Priorat, algun dels pitjors caves i per tot i hi ha una quantitat de vi italià i vi chilè que espanta. Si algú una mica ambiciós, amb un producte mig bo ho intentés…Vuitanta milions de persones, la majoria amb una economia sòlida ( per molt que diguin) poden comprar-ne molt de vi.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s