EMBUSSOS

No hi haurà solució mentre la classe política catalana no consideri els embussos com un problema social tan negatiu com la bulímia o la desforestació. Economia, salut mental, relacions afectives, crispació social; ho afecta tot. Què es pot fer – a part de les arxiconegudes restriccions en l’ús del cotxe i la millora del transport públic-? Creació de parquings als afores amb serveis de tren-llançadora cap al centre de la ciutat, el quart cinturó, realisme (enlloc d’avarícia) a l’hora d’establir els límits de velocitat, passos elevats per a persones en vies mot transitades (Gran Via, Meridiana), desdoblament i construcció de vies alterantives per a les principals artèries del país . Costarà calers? Clar. Molts.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s