EL BALNEARI

A Kiel la gent va en bicicleta perquè té espai per fer-ho i beu molta aigua perquè quan obre l’aixeta el que en cau és frec i bo. Si la gent de Kiel conduís d’embús en embús es compartaria millor que la gent de Barcelona? No. També insultarien i utilitzarien el clàxon. Per a la gent que paguem per a que prenguin dcisions globals sembla que els embussos s’han convertit en un mal acceptable. I mentre els polítics només diguin allò de “agafeu menys el cotxe” el problema persistirà.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s