UNA SALA I GENT

Ahir va vindre a Kiel l’Ada Castells. L’Ada escriu novel·les i articles i ha escrit aquest cop un llibre sobre el pintor alemany Casper D. Friedrich. En va llegir fragments en veu alta a la Literaturhaus. Quan l’Ada descriu un port parla dels assaonadors i de l’olor del bre i del so del mar. Quan narra una escena eròtica afirma que els seus mugrons són com croquetes de pernil. Escriure és realment difícil. L’Ada és una dona simpàtica, sense pretensions, i això en una sala plena de gent que llegeix per ser més intel·ligent té molt valor.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s