Influència a TVC

Quan TVC va començar estava plena de vallesencs, enginyers i vallesencs. Era una mica massa seriosa i entusiasta. Després la gent de Reus i Tarragona van sembar-hi una mica d’ humor. Fins i tot algun pallaresenc hi va dir alguna cosa interessant. Coses tan extremes com un cornellenc (de Llobregat) o un bonanoví (de Semon) havien fet gràcia. Però és ara que la TVC està en mans de barcelonins que la televisió pública catalana s’ha immers amb tota la temeritat en el que és la característica intel·lectual més destacable de la ciutat; la buïdor cofoia.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s